Посадова інструкція діда мороза

14.01.20, 12:00

Посадова інструкція діда мороза

(для службового використання) Загальні положення

1.1.Дід Мороз в своїй роботі керується:

-до настання нового року – нормативними документами, актами та інструкціями, які посередньо (так собі) стосуються його роботи;

-після 12:00 – побажаннями тверезих громадян, рекомендаціями робітників міліції та швидкої допомоги.

1.2.Головною метою роботи Діда Мороза є не «дідівщина» та не «відморозництво», а зустріч Нового року, або хоча б інших дідів морозів. Новий рік є одним зі способів поточного контролю за сімейними бюджетами більшості населення регіонів. Його мета – добровільне зниження рівня добробуту народу до рівня температури повітря.

1.3.Дід Мороз призначається постановою ялинки на центральній площі та звільняється „наказом довго жити” року, що відходить.

1.4.Дід Мороз повинен мати вищу технічну або, хоча б, средньо спеціальну („українську особливу”) завантаженість мішка-з-подарунками.

1.5.У своїй роботі Дід Мороз підпорядковується Бабі Язі або Снігурці (в залежності від ступеня переміщення вмісту мішка-з-подарунками до брюшної порожнини).

1.6.У відповідності з Карним кодексом та здоровим глуздом, Дід Мороз несе відповідальність, мішок, Снігурку та заступника директора підприємства з матеріального забезпечення.

2.Обовязки

Дід Мороз зобов’язаний:

2.1.Контролювати розподіл подарунків між тими дітьми, батьки яких здали гроші на подарунки. Діти, батьки яких гроші не здали, мають право на пріоритетний виступ на табуреті, який для нетверезих батьків легко перетворюється на крісло-качалку.

2.2.Здійснювати контроль, організацію та управління діяльністю господарюючих у гардеробі суб’єктів, під час відсутності батьків та гардеробника.

2.3.Протягом року слідкувати за обіцянками, даними дітьми під Новий рік та дорослими під око.

2.4.Вміти відрізняти Снігову бабу от Сніговика.

2.5.Перед початком роботи правильно вдягнути спецодяг і спецобличчя, а також залишити надію потрапити додому раніше, ніж через 2 спецтижня.

2.6.Вміти відрізняти електричну розетку от дводиркового ґудзика, а також після фрази «Ялинка, гори!» не кричати Снігурці «Лягай!».

2.7.Слідкувати за порядком і не допускати до святкування осіб у тверезому стані.

2.8.Брати участь у навчанні Духів Морозів. Дідом може стати лише той Дух Мороз, котрий відпрацював не менше 2-х років… … від курантів до курантів.

2.9.При зустрічі з Санта-Клаусом чи іншим іноземним представником цеху бородатих шаровиків, Дід Мороз повинен перевірити де він знаходиться, і де розташована найближча амбасада України.

3. Права

Дід Мороз має право:

3.1.Безплатного відвідування новорічних утреників.

3.2.Отримання гонорарів у вигляді минулорічного снігу (у безготівковій формі).

3.3.Першої новорічної ночі зі Снігуркою.

3.4.Прийому допінгу за рахунок замовника.

3.5.Створення профспілки з метою зменшення тривалості відпустки.

3.6.Використання виробничого інвентарю з метою самооборони, у випадку неочікуваного співпадіння у часі Нового року та дня повітрянодесантних військ.

Розробив Роман ЯКОВЕНКО



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!