Безробітні Кіровоградщини можуть стати фахівцями готельного бізнесу

18.03.20, 18:00

Покоївка здійснює прибирання, провітрювання номерів, санвузлів, зміну постільної білизни, контролює наявність у санвузлах необхідних засобів гігієни, перевіряє стан меблів, технічний стан побутової техніки та ін. Головний обов'язок покоївок стосується прибирання номерів незалежно від їхнього статусу – зайняті вони чи вільні. Колектив покоївок найбільш чисельний у структурі готелів.

У березні поточного року на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається навчання за професією «Покоївка».

Покоївка повинна чітко знати правила поведінки в таких закладах, правила користування готелями та надання готельних послуг; правила внутрішнього розпорядку в готелі, технологію і періодичність прибирання номерів і приміщень загального користування готелю; розташування місцевої запірної арматури і протипожежного обладнання; правила і норми охорони праці і виробничої санітарії. Культура поведінки покоївки і персоналу взагалі є важливим критерієм для визначення рівня культури обслуговування у будь-якому закладі.

Увесь комплекс знань безробітні можуть отримати за сприяння служби зайнятості. Навчання стартує 19 березня і триватиме 3 місяці.

Умовами до направлення на навчання є:

·повна загальна середня або професійно-технічна освіта;

·повноліття (не менше 18 років);

·медична довідка з допуском до професії.

Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Якщо вас зацікавила вказана професія, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.

Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!