​Понад 4 мільйони гривень. А скільки ви економите на опаленні?

05.04.20, 13:26

Просто неймовірна цифра! Місцева компанія з облаштування автономного опалення підрахувала економію клієнтів на обігріві житла

Українці знають, що з настанням зими та опалювального сезону їх витрати на комунальні послуги значно збільшуються. Цього часу ніхто не чекає з нетерпінням та радістю, а хотілося б зворотного. Система централізованого опалення давно морально застаріла, має певні недоліки та незручності. Саме тому, на сьогодні є таким популярним встановлення систем автономного обігріву в квартирах.

З досвіду кропивницької компанії «Мережа тепла», населення обирає електричне опалення, що є, в першу чергу, економним в експлуатації та доступним для встановлення. Погодьтеся, це дуже важливий показник з урахуванням постійного росту вартості енергоносіїв. А крім витрат на оплату комунальних платежів, ми маємо безліч ідей та бажань, на які було б доцільніше витратити кошти. По-друге, надійне: з 5-річною гарантією на обладнання та установку системи. Безпечне: яке можна залишити без нагляду та бути спокійним за свій дім та сім’ю. По-третє, зручне у користуванні, таке, що управляється за допомогою терморегуляторів, дозволяє встановлювати індивідуальну температуру у кожному приміщенні. По-четверте – ефективне: з яким точно буде затишно та комфортно, тепло і спокійно. А ще гарне, сучасне, екологічне…

Саме таке опалення, його установку та оформлення технічної документації, пропонує «Мережа тепла». Керівник компанії, Іван Попруженко поділився даними, що приголомшують!

«Опалювальний сезон 2019/2020 вже завершується. А ми маємо гарну традицію – щороку цікавитися у наших клієнтів, як їм зимувалося з новим опаленням. Результати неймовірно тішать – люди дуже задоволені робою нашої команди, якісним та професійним монтажем, теплом та економією!

Отримуючи такі схвальні відгуки та позитивні слова, нам просто стало цікаво, яку суму орієнтовно зекономили клієнти 2019 року за цей опалювальний сезон, у порівнянні з централізованим.

Отримана цифра просто вразила нашу команду!

Більше 4 мільйонів гривень! Уявляєте! Це бомбезна цифра! Ми працюємо для того, щоб, полегшити українцям тягар комунальних платежів, зробити їх життя комфортнішим, зручнішим. Ми знаємо, що фактично з кожним роком кількість наших замовників збільшується, додаються нові міста, звідки звертаються люди. Але, щоб така цифра! І це тільки за один опалювальний сезон, а скільки ж їх попереду. Нам дуже приємно усвідомлювати такий результат та користь, що отримують наші клієнти!»

Тішить, що є компанії, які надають комплексні послуги, йдуть назустріч, піклуються про людей та, яким важливий результат! Сьогодні великий вибір компаній, що займаються опаленням, головне обрати відповідального та надійного партнера. Вибір за кожним з вас!

Коротко про компанію:

«Мережа тепла» - кропивницька проектно-монтажна компанія. З 2006 року займається продажем електричних обігрівачі та встановленням систем автономного опалення на об’єктах замовників у Кропивницькому, Світловодську, Олександрії та Дніпропетровській області. Компанія надає комплексну послугу по облаштуванню індивідуального опалення: розрахунок необхідної потужності системи, виготовлення проектно-кошторисної документації, відрізку старих батарей (якщо має місце), монтаж обігрівачів.

Адреса офісу: вул. Гагаріна, 16а, м. КропивницькийТел.: +38 050 071-13-33, 067 738-38-13
e-mail: merezhatepla@gmail.com
Сайт www.merezhatepla.com.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!