Одинокі люди отримали подарунки до Дня Святого Валентина

14.02.21, 16:00

У рамках благодійної акції «Дбайливий Валентин», яка тривала протягом останніх двох тижнів, мешканці Кропивницького та Олександрівки зібрали чимало «валентинок», іграшок та солодощів одиноким і стареньким людям.

Подарунки приносили у кав’ярню «Ваніль», де власник закладу Володимир Кравчук облаштував місце для збору приємних дрібничок. Сьогодні Володимир передав половину зібраного стареньким людям, якими опікується будиночок «Затишна оселя» в Аджамці, а іншу половину відвіз у громадську організацію «Форум «Милосердя», котра огортає турботою одиноких і бездомних у Кропивницькому.

«Дуже приємно, що городяни активно відгукуються на ті благодійні акції, котрі ми проводимо на базі кав’ярні «Ваніль», і не залишаються байдужими до чужої самотності», - говорить Володимир Кравчук. За його словами, подарунки приносили не тільки окремі люди – були й колективи, як от учениці модельної агенції «Mix Models», котрі власноруч створили «валентинки» та принесли у кафе.


Що цікаво, до акції долучилися не тільки мешканці та мешканки Кропивницького. Зокрема, через Інстаграм дізналася про подію «Дбайливий Валентин» пані Анастасія Бурковська, депутатка Олександрівської селищної ради. І не тільки зібрала серед односельчан подаруночки і передала поштою в обласний центр, але й разом з колегою-депутатом Михайлом Голубом організувала привітання та подаруночки для одиноких людей старшого віку у своєму селищі. Чимало олександрівців зібрали для самотніх та одиноких людей листівки, чашки, печиво, чай, вермішель, олію, шоколадки, цукерки та інші товари і продукти харчування.

Нагадаємо, що кав’ярня «Ваніль» вже не вперше залучає містян до добрих справ. Минулого року пройшли благодійні акції «Горнятко для малят», а також «Зігрій медика».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!