​Презентація художнього проекту «Inside»

31.03.21, 18:00

Днями у кав‘ярні «Театральна» відбулась презентація художнього проекту «Іnside», на якій було представлено сім художніх та відео-портретів.

«Візуанерські портрети - це портрети героїнь, на котрих відображено внутрішній світ, навики, закладений потенціал, характер людини, підказки того, до чого людина має нахил і талант», - розповідає організаторка події Олена Кардаш.

На її думку, людина має частіше звертатися до себе з питанням «Хто я і навіщо тут?» Чим краще людина розуміє відповіді на ці питання, тим більш гармонійним стане її життя у соціумі.

Картини на виставці було виконано в техніці наїтив. Це малюнок, що ніби схожий на дитячий, в котрому не приділяється увага правильності пропорцій, а робиться акцент на об'єкті розповіді.

Чому ми не знаємо імені автора або авторки картин? Тому що візуанерство - це вид трансовомедитативного мистецтва. Це означає, що автор є лиш інструментом передавання інформації через видіння трансу.

Оскільки автор не зацікавлений у відомості чи фінансах, то єдиною його метою є передання інформації у світ до людей, каже Олена Кардаш. Хоча вхід був вільний, бо це творчій, а не комерційний проект, відвідувачів було небагато. Організатори сподіваються знайти близьким часом можливість ще раз показати жителям Кропивницького цей проект!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!