​Окремим людям надано пільги при оформлені біометричних документів

20.04.21, 12:03

Від сплати 70% вартості адміністративної послуги за оформлення та обмін документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, звільнено у 2021 році окремі категорії осіб, які зареєстрували своє місце проживання на території міста Кропивницький.

Відповідне рішення було прийнято на сесії Кропивницької міської ради. Звільнення від оплати частини вартості адміністративної послуги окремих категорій громадян - це виключно право місцевих громад, оскільки відповідні кошти зараховуються до бюджету територіальної громади.

Обов'язковою умовою користування пільгами є реєстрація місця проживання на цій території та надання документа пільговика під час отримання адміністративної послуги Міграційної служби.

Адміністративний збір для кропивничан за оформлення закордонного паспорта з врахуванням пільги становить: за 20 робочих днів - 447,60 грн, у терміновому порядку (7 робочих днів) - 553,20 грн. Розмір адміністративного збору за оформлення ID-картки до 20 робочих днів складає 274,80 грн, до 10 робочих днів - 312,60 грн.

Перелік категорій осіб за посиланням на сайті ДМС https://dmsu.gov.ua/services/payment/1456.html, нагадує Управління ДМС у Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!