"Веломандрівки Кіровоградщиною 2020": у Кропивницькому відкрили фотовиставку

06.06.21, 12:00

Фотовиставку “Веломандрівки Кіровоградщиною 2020” відкрили у кропивницькому Музеї мистецтв. Про це Суспільному розповів організатор виставки Андрій Паливода.

На фотовиставці представлені 48 фоторобіт з 11 районів Кіровоградської області. Це перша подібна фотовиставка говорить Андрій Паливода.

"Веломандрівки Кіровоградщиною 2020": у Кропивницькому відкрили фотовиставку веломанівАндрій Паливода “Ми запропонували кожному веломану, незалежно від велоклубу чи типу велосипеду, поділитися з велодрузями, і з тими, хто поки що не наважився відкрити для себе веложиття – своїми веломандрівками рідним краєм. Ніщо так не передає мить, як фото, зроблене людиною, яка цю мить побачила”.

Фото для виставки відбирали професійні фотографи Кіровоградщини.

Відбір відбувався онлайн, члени журі не мали інформацію про авторів фото. В своєму виборі вони керувалися своїми знаннями, досвідом і власним творчим світоглядом, каже Андрій Паливода.

"Веломандрівки Кіровоградщиною 2020": у Кропивницькому відкрили фотовиставку веломанівАндрій Паливода З майже трьохсот робіт на виставку потрапили 48. “Роботи надруковані на спеціальному полімері, що робить виставку цікавою не тільки з точки зору місця і змісту роботи, а ще й з точку зору сучасної подачі візуальної інформації”. Переглянути виставку можуть усі бажаючи до 19 червня.


текст - Ірина Куницька, джерело - Суспільне.Кропивницький



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!