​Гурт «Анатомія стихій» вперше дав концерт на даху

30.07.21, 10:00

Концерт гурту «Анатомія стихій» відбувся днями на даху Гончаренко центру. Його програма містила в собі презентацію дев’ятнадцяти авторських творів, деякі з яких були написані ще у 2007 та 2010 роках. Під час концерту лунали й зовсім нові пісні, які, втім, вже встигли полюбитися слухачам.

- Гурт «Анатомія стихій» з'явився ще у 2014 році, але тоді це був більш масштабний колектив - із барабанами, клавішами та саксофоном. Зараз в нас поки що лише три гітари, на яких ми граємо разом з 2019-го року, - розповідає фронтмен групи Володимир Лобач.

Гурт «Анатомія стихій» вже не один рік мандрує Україною, грає там, де запрошують, але, як додає пан Володимир, на даху група виступає вперше. Саме це й сподобалося музикантам, сміючись кажуть, що грали б в такій атмосфері хоч всю ніч.

Для Кропивницького Гончаренко центру це теж був перший концерт, організований на локації взагалі та на даху зокрема. Але, зважаючи на те, що гостям сподобалася і гра музикантів, і атмосфера, у серпні центр проведе ще кілька концертів.

«Ми переживали, чи витримає дах, тому запросили тільки двадцятеро глядачів, але вже у процесі концерту зрозуміли, що дах має потужний потенціал для як мінімум вдвічі більших груп глядачів», – каже директорка центру Вікторія Талашкевич . Концерти планує організовувати акустичні і ввечері, з 18.00 до 20.00 максимум, щоб не тривожити мешканців та мешканок сусідніх будинків.

Гостям концерту насамкінець група «Анатомія стихій» подарувала імпровізовану мелодію. Музиканти грали те, що відчували знаходячись на даху, а гості пили чай та релаксували.

Переглянути та прослухати музику групи «Анатомія стихій» можна ось тут:

текст і фото – Віта Банташ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!