​Жителі Кіровоградщини за місяць купили нових авто на 4 млн доларів

27.08.21, 16:00

У липні у Кропивницькомута Кіровоградській області зареєстрували 135 нових автомобілів. На покупку цих авто в регіоні витратили4 млн доларів.

Кросовери та позашляховики становили 80% від зареєстрованих у липні автомобілів. Дизельними двигунами були обладнані 33% авто. Середня ціна склала29500 доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання, – йдеться у повідомленні сайту з продажу автомобілівRST.ua.

Найпопулярнішою маркою у регіоні було Renault. За місяць придбали 25 таких автомобілів на суму380 000 доларів.КросоверRenaultDusterстав бестселером серед моделей і покрив 9% продажів. Крім нього часто купували RenaultLoganі ToyotaLandCruiserPrado.

Загалом у липні в Україні зареєстрували 9 600 нових автомобілів. На покупку цих авто витратили 305 млн доларів.Порівняно з липнем минулого року, в Україні збільшились продажі нових автомобілів на 15%.Тодіукраїнціпридбали в автосалонах 8 300 авто загальноювартістю 260 млн доларів, а збільшеннякількостіпродажіввідносно 2019 року складало 10%.

Нагадаємо, у першому півріччіу Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 825 нових автомобілів загальною вартістю 24 млн доларів. Тоді найпопулярнішим брендом булоRenault, а найпопулярніші модель за 6 місяців 2021 року – кросоверToyotaRAV4.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!