У Кропивницькому презентували книгу "Непереможені"

29.08.21, 14:00

У Кропивницькому презентували книгу "Непереможені" про земляків, які загинули в російсько-українській війні. Про це повідомляє пресслужба Кропивницької міської ради, передає Укрінформ.

"Сьогодні, 28 серпня, у Кропивницькому на Меморіальному комплексі «Фортечні вали» презентували книгу «Непереможені» про полеглих земляків - учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил. Загалом коштом бюджету міста видано 352 примірники книги", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в мерії, опублікувало книгу «Непереможені» видавництво «Імекс ЛТД». Історії воїнів писали Вікторія Семененко та Жанна Петрович, а зі збором матеріалів, світлин та спогадів допомогли рідні загиблих героїв. До книги увійшло 65 новел. Примірники «Нескорених» отримали рідні загиблих воїнів, також книжки передадуть в усі кропивницькі школи, бібліотеки, в музеї та громадські організації.

У презентації взяли участь родини загиблих Героїв, ветерани російсько-української війни, видавці та автори книги, волонтери, керівництво міста, освітяни, молодь Кропивницького. Долучилися і учасники забігу пам'яті “Шаную воїнів, біжу за Героїв України”. За інформацією міськради, у межах забігу понад 300 осіб стартували від площі Героїв Майдану і фінішували на Алеї Героїв Меморіального комплексу «Фортечні вали».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!