​Веб-сайт «BusinessKrop-online» розроблятиме компанія з Кропивницького.

21.09.21, 12:25

У Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті відбулось розкриття пропозицій, на закупівлю послуги з розробки веб-сайту «Діловий Кропивницький он-лайн (BusinessKrop-online)».

Свої послуги запропонували три компанії з Кропивницького, що спеціалізуються на розробці та просуванні веб-сайтів: ФОП Вітюк О.В, ФОП Богданов Д.А. та ТОВ «Прінт-Імідж». Проаналізувавши документацію, спеціально створений тендерний комітет Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати, визначив переможця тендеру. Розробником веб-сайту станеТОВ «Принт Імідж» з м. Кропивницького, із яким вже підписано договір на закупівлю послуг.

Нагадаємо, у червні 2021 року у м. Кропивницькому стартувала реалізація проєкту з підтримки малого та середнього підприємництва "Діловий Кропивницький онлайн (BusinessKrop-online)". Його кінцевою метою є створення безкоштовної електронної платформи з адаптацією під мобільні пристрої і планшети. Веб-сайт міститиме відомості про підприємства Кропивницького,їх товарні пропозиції та послуги. У межах підходу Team Europe проект сприятиме відновленню України від наслідків COVID-19.

Ініціатива реалізується у рамках проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини та реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Ініціаторами та виконавцями проєкту сталиКропивницькаміська радаспільно зКіровоградськоюрегіональною торгово-промисловою палатою.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!