​Жителі Кіровоградщиниу серпні купили в автосалонах машин на 5,7 млн доларів

21.09.21, 10:00

Минулого місяцяу Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 180нових автомобілів. На покупку цих авто в регіоні витратили5,7млн доларів, а найпопулярнішою моделлю був кросовер RenaultDuster.

Позашляховики та кросовери склали83% від зареєстрованих у серпні автомобілів. Дизельними двигунами були обладнані 32% машин. Середня ціна кожного автомобіля перевищила31 500 доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання, – йдеться у повідомленні сайту з продажу автомобілівRST.ua.

Найпопулярнішою маркою у регіоні булоRenault. За місяць придбали 40 таких автомобілів на суму600 000 доларів.КросоверRenaultDusterотримав найбільшу кількість продажів у регіоні і покрив 12% продажів. Крім нього часто купували MitsubishiOutlanderі ToyotaRAV4.

Загалом в Україні зареєстрували 8 450 нових автомобілів. На покупку цих авто витратили 266 млн доларів, а найпопулярнішою моделлю був кросоверKiaSportage. Позашляховики та кросовери склали 72% від усіх зареєстрованих у серпні нових автомобілів. Продажі нових авто зросли на 20%, якщо порівнювати із серпнем 2020 року.

Нагадаємо, у липніу Кропивницькому та Кіровоградськійобластізареєстрували 135 нових автомобілів на загальну вартість 4 млн доларів. Тоді найпопулярнішим брендом булоToyota, а найпопулярніша модель – кросоверRenaultDuster.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!