Бачата та сальса у KropHub

18.10.21, 16:00

Танцювальний клуб "Dance4u" вже третій рік вчить місцян танцювати соціальні танці, які відомі в усьому світі. Час і вам спробувати потанцювати! У чому ж їх унікальність? На танці приймають без вікових обмежень, соціальні танці - це НЕ завчені рухи, а база зв’язок, на якій ІМПРОВІЗУЮТЬ, партнер дає імпульси, а партнерка наслідує. Тут є можливість відвідувати танцювальні вечірки та фестивалі.

До того ж, частина зібраних коштів від занять буде направлена на благодійність. Крім того, "KropHub" дарує безкоштовні заняття, бо хоче бути частиною добрих справ! А саме чотири безкоштовних місця для учасників бойових дій у російсько-українській війні чи представників їх родин.

Розклад занять у "
KropHub" для НОВАЧКІВ:
Вівторок та четвер: 18:30 — Сальса 19:40 — Бачата.

Якщо ти ПАРТНЕР-НОВАЧОК, є можливість взяти абонемент на два місяці за 400 грн. Перше РАЗОВЕ заняття для НОВАЧКІВ - 35 грн (-50% від разової вартості).

Досить відкладати свою мрію на завтра — записуйся у Krop:Hub, де вирує творча енергетика та активна діяльність. Телефони для запису: (050) 522 54 15 — Семен (050) 028 05 76 — Мар’яна. Адреса: вул. Преображенська, 2.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!