​Журналісти, блогери та активісти Кіровоградської області проходять навчання у медіашколі з питань відновлювальних джерел енергії

12.11.21, 10:00

Якими є види відновлюваних джерел енергії, чому українське законодавство та законодавство ЄС приділяють увагу цьому напрямку, і як працює електроенергетична система України – про це і не тільки йшлося під час першого онлайн заняття у медіашколі.

Цей курс включає три заняття, протягом яких журналісти, активісти та блогери будуть вчитися правильно писати на тему відновлюваної енергетики в Україні. Попереду ще дві зустрічі – 18 та 25 листопада, тож у бажаючих ще є шанс долучитися (зареєструватися до участі можна тут: https://cutt.ly/dTdK2G2 )

Спікерами першого модулую стали Віктор Дядькович – голова правління Громадської спілки Кластер "Енергетичний пул", В’ячеслав Комар – доктор технічних наук, доцент кафедри електричних станцій та систем ВНТУ - Вінницький національний технічний університет, лауреат премії Президента України для молодих вчених та Сергій Кравчук – кандидат технічних наук, експерт ринку електроенергії в Україні. Вони розповіли присутнім на вебінарі про види відновлюваних джерел енергії, законодавство ЄС та електроенергетичну систему України.

Усі учасники по завершенню отримають сертифікати міжнародного зразка від USAID, підручники та роздаткові матеріали. А ще протягом занять є можливість виграти призи, поставити питання спікерам, поспілкуватися з колегами і колежанками. Тож, запрошуємо долучатися – заповнюйте форму і отримуйте посилання на Зум: https://cutt.ly/dTdK2G2

Грантова ініціатива «Освіта з питань відновлюваних джерел енергії для регіональних журналістів» реалізується "Вінницьким прес-клубом" за підтримки USAID Проєкт енергетичної безпеки.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!