​Сім пакетів з пелюшками та памперсами отримала обласна дитяча лікарня

22.01.22, 10:00

Протягом кількох тижнів дівчата-волонтерки, котрі гуртуються навколо Кропивницького Гончаренко центру, збирали за допомогою небайдужих містян і містянок пелюшки та памперси для малюків, якими опікується Відділення інтенсивної терапії новонароджених, котре працює в обласній дитячій лікарні.

Сім пакетів із пелюшками - і новеньких, і таких, що були у використанні, але у хорошому стані, - а також із памперсами волонтерки відвезли та передали пані Ірині Антонівні, завідуючій відділенням.

“Людей, охочих допомагати, дуже багато. Людей, які діляться своїм добром від самого серця, ще більше. Тому щиро всім дякуємо, що відгукнулися і знайшли час та можливості для благодійності. Від серця, від душі, щиро і просто, без пафосу!”, - пише у соціальній мережі Інстаграм одна з ініціаторок акції, волонтерка Наталя Говоріна.

Вона нагадує, що за останні кілька місяців це вже друга благодійна акція, втілена ініціативною групою людей, небайдужих до потреб інших, на базі Гончаренко центру. Багатьох запросила до участі, наприклад, Анастасія Бурага. І це тільки початок, адже дітей, яким треба допомога, дуже багато.

“У когось немає часу, інші не замислюються про це, зайняті клопотами, яких вистачає, треті вважають, що не можуть допомогти, бо ж не багатії якісь там. Але насправді, Благодійність - це від слів “Благо” і “Дія”, все дуже просто! Всі ми з вами можемо Діяти во Благо, ділитися тим добром, яке в нас є!”, - переконана пані Наталя. І неважливо, що це буде - іграшка, памперси, цукерки, пелюшки, книжки, чи просто увага, листівка, або візит у дитячий будинок, чи майстер-клас, чи фотосесія, чи гроші, які ви можете самостійно перевести на рахунок благодійного фонду, наприклад фонду “Янгол життя”, який опікується хворими дітками.

Все індивідуально - обирайте, що кому ближче, - і допомагайте! Добром ми всі наділені, і його багато в кожному серці! І разом робити добро легко, бо разом ми - сила!

"Долучитися до благодійних ініціатив, або започаткувати свою власну, можна у Кропивницькому Гончаренко центрі - приходьте, познайомимося, - і будемо співпрацювати!", - каже директорка центру Вікторія Талашкевич.

Адреса: вулиця Велика Перспективна, 4а, другий поверх (вхід збоку). Про графік роботи центру можна дізнатися у у соціальних мережах:
Телеграм: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop
Інстаграм: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!