​Англійська для держслужбовців

07.02.22, 10:00

Інформаційно-ресурсний центр «Вікно в Америку» бібліотеки Чижевського в січні розпочав нову програму «Англійська для держслужбовців». Її метою є вдосконалення комунікативних навичок англійської мови посадовців.

В сучасному глобалізованому світі, де спілкування без бар’єрів та обробка величезних обсягів інформації набуває все більшого значення, знання іноземних мов є життєво-необхідною навичкою. Людина із знанням іноземної мови стає конкурентоспроможною, тому на ринку праці попит на працівників, які володіють хоча б однією іноземною мовою, постійно зростає.

На пропозицію вдосконалити навички англійської відгукнулося близько 50 працівників структурних підрозділів облдержадміністрації, обласної та міської рад.

Проєкт передбачає проведення 16 занять. На перших заняттях говорили про найцікавіше – свої інтереси та захоплення, описували сильні та слабкі риси власного характеру, розповідали про свій робочий день.

Під час зустрічей робота йде над поповненням словникового запасу, покращенням навичок аудіювання та говоріння, що надасть впевненості у спілкуванні англійською.

Попереду багато зустрічей та нових тем для опанування. Найближчим часом ми говоритимемо про подорожі, переваги та проблеми, які виникають під час подорожування, як вести телефонну розмову, як готуватися та як поводитися під час презентації, інтерв’ю.

«Вікно в Америку» - проєкт Посольства США в Україні, місія якого полягає у сприянні взаєморозумінню між США і Україною. Участь в програмах проєкту направлена на відкритий діалог, будівництво міцних економічних, наукових, освітніх та культурних зв’язків, покращення навичок володіння англійською мовою, розширення зв’язків між американцями та українцями.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!