Амбулаторія, що надаватиме безкоштовні медичні послуги населенню

03.04.22, 21:31

Починаючи з 4-го квітня у м. Кропивницький починає працювати амбулаторія, що надаватиме безкоштовні медичні послуги внутрішньо переміщеним особам, а також жителям обласного центру та навколишніх громад.


Відкриття амбулаторії стало можливим завдяки гуманітарній допомозі християнської міжнародної гуманітарної організації “Сумка Самарянина”. В амбулаторії працюватимуть іноземні спеціалісти. Спілкуватися із пацієнтами їм допомагатимуть місцеві перекладачі.
Обласна військова адміністрація та Кропивницька міська рада активно сприяли відкриттю амбулаторії. Налагоджена співпраця лікарів амбулаторії із спеціалістами обласної лікарні, а також міських закладів охорони здоров’я.

Лікарі-іноземці надаватимуть широкий спектр медичних послуг. Функціонуватиме рентген-апарат. Амбулаторія працюватиме з 8:00 до 18:00 за адресою: пр. Університетський, 10, м. Кропивницький. Локацію та приміщення для роботи амбулаторії люб’язно надав Центральноукраїнський національний технічний університет, відомий своїм відданим служінням громаді як на освітній ниві, так і у напрямку волонтерства.

“Сумка Самарянина” - це християнська міжнародна гуманітарна організація. Починаючи із 1970 року, вони допомагають тим, хто став жертвами війни, бідності, стихійних лих, хвороб та голоду. “Сумка Самарянина” працює у більш ніж 100 країнах світу. Штаб-квартира знаходиться у місті Бун, Північна Кароліна (США), а партнерські офіси - в Австралії, Канаді, Німеччині, Ірландії, Гонконгу, Нідерландах та Британії. Польові офіси розташовані наразі у 20 країнах на п'яти континентах.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!