​Будь на часі з бібліотекою Чижевського!

02.06.22, 14:00

Грандіозний, веселий та яскравий фест у рамках програми літнього відпочинку дітей «Будь на часі з бібліотекою» влаштувала бібліотека Чижевського для малечі в День захисту дітей у Кропивницькому.

Більше десятка майстер-класів, інтелектуальні та рухливі ігри, книжкові виставки, фотозони та зони відпочинку на зеленій траві чекали на дітлахів. Хлопці гралися в роботів, настільний футбол та кінект, дівчата шили сердечки та котиків. Усі разом робили з паперу веселих тваринок, янголів-охоронців, квіти та метеликів, книжкові закладинки та багато іншого.

Хтось здійснив віртуальну подорож до Діснейленду та дізнався про 7 чудес країни, а хтось вгадував тварин за їх слідами, а казки за їх героями. Одні грали в ерудит-лото та краєзнавчі ігри «Зрозумій мене», «Чи знаєте ви своє місто?», інші складали карту-пазл Кіровоградської області, пізнавали будову людського тіла, малювали на асфальті, дивилися мультики, грали в шахи та багато іншого.

Батьки теж не були пасивними спостерігачами і брали участь в усіх заходах, а найсміливіші згадали власне дитинство - стрибали на скакалці та грали в класики.

Учасники фесту отримували в пам'ять про захід книжки, м’які іграшки, олівці, фломастери, розмальовки, соки, закладинки, блокноти або наліпки. Під час заходу хлопці та дівчата з’їли три коробки морозива, десять кіло цукерок та халви і випили 40 літрів води.

Бібліотека Чижевського дякує Дитячому фонду ООН ЮНІСЕФ за можливість придбати все необхідне для майстер-класів, а голові ОВА Андрію Райковичу на солодкі подарунки.

«Сьогоднішнім фестивалем ми розпочали великий цикл в рамках культурно-мистецьких та інформаційно-просвітницьких заходів під час літніх канікул. В Україні війна, але ж діти залишаються дітьми. Ми повинні захистити їх, підтримати і зробити все, щоб вони відчували себе щасливими.

Запрошуємо дітей та дорослих на наші бібліотечні заходи!» - зазначила директорка ОУНБ імені Дмитра Чижевського Валентина Животовська.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!