Українці, що постраждали через війну, отримають допомогу від Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця через MoneyGram

30.06.22, 12:00

Платіжна система MoneyGram розпочинає виплати від Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця (IFRC) для українців, що постраждали від війни. Вони можуть отримати 2200 гривень на особу протягом трьох місяців.

️Залишити заявку для отримання допомоги можна на платформі єДопомога: https://aid.edopomoga.gov.ua/app#social_status - заповнити персональні дані та IBAN-номер рахунку ПриватБанку. Ви знайдете його у Приват24, натиснувши на картку і обравши “Реквізити картки”.

Коли переказ надійде, ви отримаєте sms-повідомлення з контрольним номером переказу MoneyGram. Кошти можна отримати в Приват24, терміналі самообслуговування, банкоматі, у відділенні або звернувшись на 3700.

Якщо у вас немає картки ПриватБанку в гривні, відкрити діджитал-картку для отримання переказу MoneyGram на неї можна у Приват24 за декілька хвилин. За більш детальною інформацією звертайтеся на гарячу лінію платіжної системи MoneyGram: 0800503273.

Детальніше про виплату ПриватБанком допомоги від міжнародних організацій за посиланням https://privatbank.ua/help/payment-afio#gads-27378



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!