​Англійська, як у дитинстві

12.07.22, 11:25

В нинішній час неабияк важливо знати іноземні мови. Тому вже понад півтора роки освітньо-культурний простір Гончаренко центр радо зустрічає всіх охочих до вивчення англійської мови разом із вчителькою Інною Лопатою.

Курси англійської мови відвідують люди від 25 років до поважного віку. Заняття, яких на курсі всього тридцять, проходять двічі на тиждень (щопонеділка та щочетверга) протягом робочого дня. Кожен урок триває біля півтори години.

Як же потрапити на такі курси? Розповідає Інна Лопата.

«Коли ми набираємо нову групу, то публікуємо оголошення у нашому Телеграм-каналі “Гончаренко центр Кропивницький”, на фейсбук-сторінці та в Інстаграмі. Є спеціальні гугл-форма онлані, яку треба заповнити. Всі, хто бажає, може це зробити, і потім ми їх запрошуємо на пробні уроки і там розповідаємо, що їх чекає. Учнів та учениць ми завжди беремо тільки на початковий рівень, щоб якось їх мотивувати і показати, що нічого страшного в англійській мові немає», - каже пані Інна. За її словами, далі за бажання люди можуть продовжити навчання на вищі рівні володіння мовою, але вже не у Гончаренко центрі, а де забажають.

Відповідаючи на питання, чи складно навчати людей старшого віку, пані вчителька сказала, що відноситься з розумінням до всіх і старанність та готовність навчатися від віку не залежать. Вона ж старається відповідати на всі питання, уточнювати, чи все є зрозумілим, аби всім у групі було комфортно працювати.

Дійсно, побувавши на занятті, можна відчути себе як у школі. Атмосфера така, ніби ти маленький учень чи учениця, яким «розкладають все по поличкам», пояснюють кожне слово та фразу. Цікаво, що в кінці заняття тему, яку щойно вивчили закріпляють грою. Кожен учень має свій зошит, який купує у компанії Green Country та власний онлайн кабінет, в якому має вдома виконувати завдання.

Отже, якщо ви теж хочете відчути себе учнями, як у школі, сумуєте за тим безтурботним життям, то запрошуємо вас слідкувати за анонсами у Телеграм-каналі Гончаренко центру - https://t.me/GoncharenkoCentreKrop - та записуватися на курси англійської мови чи інші заходи. Участь у всіх подіях та навчання - безкоштовне!!

текст - Бондаренко Дар’я, фото - Савілович Денис



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!