​Сучасні медіа у часи змін

12.08.22, 12:36

У п’ятницю, 12-го серпня у приміщенні освітньо-культурного простору “Кропивницький Гончаренко Центр” відбулася інформаційна зустріч з медіаосвіти для осіб поважного віку на тему “Сучасні медіа у часи змін".

Визначальним у сьогоднішній журналістиці стає особистість журналіста чи журналістки. Навколо них починає все вибудовуватися. Хоча, може це вже й не зовсім журналіст? А скоріше редактор потоку інформації, який повинен розподіляти новини відповідно до типів медіа: чи це газета, чи радіо, чи телебачення, чи інтернет-сайт. На це та інші питання шукали відповіді учасники та учасниці інформаційного семінару, який провів для людей поважного віку Дмитро Шульга, експерт громадської організації “Прес-клуб реформ”.

Інформаційний семінар був присвячений обговоренню питань ролі та місця сучасних медіа у часи змін, а також це був практикум створення власних каналів комунікацій у соціальних мережах та інших медіа (на платформах таких традиційних медіа, як радіо та телебачення).

Зокрема, Дмитро Шульга запропонував присутнім кілька концепцій існування та розвитку медіа, а також залучив учасників та учасниць заняття до обговорення еволюції розвитку соціальних мереж. Присутні на інформаційному семінарі отримали інформацію про тенденції розвитку соціальних мереж в Україні та світі, а також їх взаємодії із традиційними медіа. Таким чином вони підвищили свій рівень знань з теми грамотного використання сучасних медіа, а також щодо блогінгу як такого.

Наступна зустріч у рамках цього проекту - у п’ятницю, 19-го серпня і почнеться також о 12.00 у Кропивницькому Гончаренко центрі.

Насамкінець зауважимо, що захід було організовано НРГО “Прес-клуб реформ” у рамках проєкту “Критичне мислення та гігієна інформації в часи пандемії та інформаційної ери”, що реалізується громадським об’єднанням «Суспільство і право» за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (проект Німецького фонду Маршалла США) за фінансової підтримки Європейського Союзу. Погляди учасників заходу не обов'язково відображають офіційну позицію Європейського союзу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!