​Майстерня волонтерів-аніматорів та організаторів свят

20.12.22, 16:00

Днями в Олександрії відбулися яскраві інтерактивні навчальні заходи для молодих волонтерів і волонтерок, котрі є частиною команди Центральної міської бібліотеки для дітей. Ця організація, спільно із громадською організацією “Жіночий просвітницький центр “ПЕРСПЕКТИВА”, є партнерами проекту “Волонтер Плюс”, який втілюється на Кіровоградщині, і спрямований на розвиток молодіжного волонтерства.

Задля цього дорослі та досвідчені волонтери організували для юних колег і колежанок “Майстерню волонтерів-аніматорів”, в рамках якої відбулося власне знайомство із молодими волонтерами, пройшли вправи на згуртування команди, а також заняття з елементами тренінгу на тему «Ефективна комунікація з дітьми».

“Нещодавно ми створили першу в нашій історії “Молодіжну Волонтерську програму”, і тепер, задля її втілення, нам необхідно навчити молодих волонтерів допомагати дітям”, - розповідає координаторка проекту “Волонтер Плюс” Тетяна Троцюк. За її словами, на базі бібліотеки у рамках проекту молодь братиме участь в організації та проведенні свят, благодійних новорічно-різдвяних ранків для дітей з родин ВПО, сімей, які опинились в скрутних життєвих обставинах та малозабезпечених, дітей-сиріт та дітей з особливими потребами

Щоб у подальшому, використовуючи отримані знання, молодь могла якісно влаштовувати цікаві заходи для дітей, зараз вони взяли участь у майстер-класі з акторської майстерності від акторів театру «Апельсин», а також пройшли майстер-клас із карнавального, святкового гриму та у подальшому братимуть участь в оголошеному Конкурсі на кращий міні-сценарій дитячого свята.

Заходи відбулися у рамках проекту “Волонтер Плюс”, що є складовою програми «Підтримка молоді Кіровоградської області», яку реалізує ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!