​Волонтерський Сніданок

13.02.23, 16:00

Починати тиждень у колі друзів, подруг, однодумців та соратниць - це чудова нагода зарядитися позитивом і приємним настроєм. Тому вже вдруге Кропивницький Гончаренко центр провів захід "Волонтерський Сніданок", на який були запрошені хлопці та дівчата, котрі у нашому місті та області займаються допомогою всім, хто того потребує.

Зустріч була приурочена другій річниці роботи Гончаренко центру у нашому місті, а тому, крім частування і знайомства між присутніми, яке відбувалося у форматі гри "Волонтерське бінго", директорка простору Вікторія Талашкевич вручила подяки за плідну співпрацю кільком ключовим організаціям, чиї експерти та експертки тривалий час проводили і продовжують проводити у центрі тренінги, лекції, кінопокази та інші заходи.

Також присутні на сніданку дізналися про те, як працює мобільний додаток “Волонтер”, створений командою Асоціації молодіжних центрів України. Про нього розповіла очільниця Агенції сталого розвитку “Хмарочос” Ірина Ткаченко, яка активно використовує додаток у роботі з молодими волонтерами у рамках програми «Розвиток і підтримка молоді Кіровоградської області через молодіжні ініціативи та UPSHIFT», яку реалізує ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).

Додаток “Волонтер” дозволяє всім його користувачам швидко знаходити ініціативи, де можна поволонтерити, зберігати кожну подію в особистому кабінеті, отримати офіційне підтвердження своєї волонтерської діяльності. Рекомендуємо додаток тим ініціативам, котрі працюють з волонтерами, бо він дозволяє залучати волонтерів для будь-якого заходу, популяризувати свою організацію, знати більше про законодавчі аспекти роботи волонтерів.

Це важливий момент, на якому наголосила почесна гостя заходу - заступниця голови Кіровоградської війської цивільної адміністрації і відома волонтерка Катерина Колтунова. Вона анонсувала цікавий флешмоб, який розпочнеться вже незабаром за ініціативи громадських і волонтерських ініціатив регіону, тож підпишіться на Krop:Hub, слідкуйте, беріть участь, допомагайте армії та волонтерам наближати перемогу!

Ароматним доповненням події став вокршоп із виготовлення свічок, котрий провела пані Ірина Ткаченко, а смаку “Волонтерському сніданку” додавало варення, яке принесли кожен учасник та учасниця події, зефір від Інни Самойленко, а також сухі супчики від спільноти “Добромир”, дегустацію яких волонтери проведуть вже в себе вдома. Чекаємо на фото та відео-звіти - задля популяризації цієї корисної ініціативи!

Наразі ж дякуємо за фото, які зробила під час події працівниця Музею мистецтв Оксана Віжевська. Саме у цей культурний заклад було передано картину “Зірки волонтерства”, написану власноруч учасниками та учасницями попереднього сніданку. Віримо, що картина стане гарним доповненням колекції музею, або буде виставлена на благодійний продаж, на розсуд команди установи.

Більше фото з “Волонтерського сніданку”, які зробив Дмитро Андрійченко, можна переглянути на ФБ-сторінці Гончаренко центру за посиланням. Дякуємо всім за чудову зустріч!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!