Набори для печворку отримав Ліцей сфери послуг і торгівлі

09.05.23, 12:58

Команда «Team Europe Кропивницький» спільно із Професійним Ліцеєм сфери послуг і торгівлі продовжують втілювати у життя акцію з апсайклінгу «Клаптики добра» у рамках заходів, підтриманих Представництвом ЄС в Україні.

Для втілення проєкту "Клаптики добра", як порадила майстриня Ірина Кудревич, було придбано 10 наборів для печворку. Це набори необхідних інструментів для роботи в техніках печворку та квілтинга. У комплекті йде дисковий ніж для печворку DAFA RC-2 28 мм, килимок для печворку Axent 7902-A Cutting Mat А3 (30 * 42см) з розміткою в см / мм з одного боку і в дюймах з іншого боку, а також лінійка для печворку та квілтинга, 15х30 см (акрил 3 мм) і ролик копіювальний Peri 15см.

Зараз учениці ліцею та переселенки шиють килимки, і готують вироби для виставки у Музеї мистецтв, яку заплановано на 13-те червня. Виставка відбудеться з нагоди Міжнародного дня швейної машинки.


Нагадаємо, що проєкт “Клаптики добра” втілюється командою "Team Europe Ukraine" та майстринею Ірино Кудревич у місті Кропивницький за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!