​Як написати і видати книгу під час війни?!

14.06.23, 10:00

Дизайнерка з Черкас Олена Задунайська написала книгу про український дім. Робота над книгою про секрети домашнього щастя для українців тривала і під час вимушеної еміграції Олени із двома дітьми на кілька місяців до Швеції.

Вчора у Кропивницькому Гончаренко центрі відбулася зустрі з Оленою. Авторка розповіла, що спочатку книга мала бути про щасливе життя у власних стінах, однак повномасштабна війна, яка позбавила домівок тисячі українців, внесла свої корективи.

"Під час війни ми чули безліч історій людей, які залишилися без дому. Вони втратили не просто стіни, меблі, речі, а звичне середовище, надійне місце. Попри негаразди і хвороби, пройшовши тисячі доріг, вертаєшся з вірою, що все обов’язково налагодиться, бо вдома стіни гріють і допомагають. Ця приказка стала назвою моєї книги", — пояснила авторка.

Повернувшись в Україну Олена не лише видала книгу, а й організувала благодійний проект. Частина виручених від продажу коштів ідуть на відновлення домівок уманчан, які постраждали від ракетного терору.

"Книга, яка спочатку мала характер легкої історії про буденне щастя, набула нових, але важливих глав. Про війну і те, що вона в нас змінила, про ставлення до свого дому і своєї країни", — розповіла пані Олена під час презентації у Кропивницькому.

До створення книги Олена залучила 14 дизайнерських студій, близько 30 людей, які активно коментували її дописи. Вісім співавторок надавали експертні правки в певні глави, у тому числі Оксана Слатніцька із Кропивницького. Вона під час презентації у Гончаренко центрі вручила авторці квіти.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!