Найбільш поширені види шахрайства та поради, як їм запобігти

25.09.23, 14:41

Просвітницька кампанія найбільшого державного банка країни з відомими блогерами навчає українців протидіяти шахраям. Питання безпеки коштів та фінансової грамотності актуальне у суспільстві, як ніколи. Шахраї використовують вразливість і тривогу громадян для обману та заволодінням грошима.

Поліпшення обізнаності громадян та нагадування їм про основні правила безпеки під час безготівкових розрахунків є метою не тільки банків та правоохоронних органів, а й відомих українських блогерів.

Антон Тимошенко, один із найвідоміших стендап-коміків в Україні, в легкій і зрозумілій формі розказує про найбільш поширені види шахрайства та дає поради, як їм запобігти. Ролики вже можна переглядати в YouTube, а список корисних “антишахрайських” відео продовжуватиме наповнюватись новими порадами та застереженнями.

Інформація та поради у відео допоможуть підвищити фінансову грамотність українців і тим самим захистити їх кошти та персональні дані. Знати і розуміти правила безпеки безготівкових та онлайн-платежів - це протидіяти шахраям, а саме шахрайство легше попередити, аніж боротися з його наслідками. Дивіться тут - https://www.youtube.com/playlist?list=PLrMsny-Z1HFwSMUeamawZNkVqZpFh6crm



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!