Як робити ремонт одягу з використанням фурнітури?

27.09.23, 12:00

Черговий тренінг із циклу занять по розвитку майстерності у наданні послуг по ремонту відбувся днями у Кропивницькому професійному ліцеї сфери послуг і торгівлі. Темою тренінгу було "Ремонт одягу з використанням фурнітури".

Метою тренінгу було сформувати знання учасників та учасниць тренінгу, як найповніше реалізовувати особистий креативний потенціал кравця в процесі ремонту одягу, формувати прагнення учасників проявляти творчість при підборі фурнітури для ремонту одягу, створити алгоритм успішної роботи команди з метою створення сприятливих умов щодо роботи соціального ательє «KROP-СТИЛЬ».

Серед завдань, які стояли перед учасниками та учасницями, заняттяя було розширення знань щодо підбору фурнітури, про те, як надати відреставрованим виробам більше комфортності й практичності, поліпшити зовнішній вигляд, зробити унікальними. Йшлося про умови для генерування учасниками заняття креативних ідей щодо ремонту пошкодженого одягу з використанням сучасної швейної фурнітури. Також попрацювали над набуттям первинного досвіду реалізації своїх креативних ідей в процесі виконання ремонту одягу.

Проєкт реалізує громадська організація "Турбота" в рамках партнерської угоди між UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні та ГО "Десяте Квітня".



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!