Щасливе літо без стресу!

18.06.24, 13:22

Учениці Ліцею "Центральний", що у Кропивницькому, а саме Аліса Бур'янова та Аліна Буханенко - у команді із практичною психологинею та педагогинею-організаторкою створили надважливий проєкт "Щасливе літо без стресу" в рамках програми "Освітній Драйв".

Цей проєкт передбачає залучення самих учнів та учениць до створення онлайн порад щодо зниження впливу стресових ситуацій, з якими діти можуть зустрітися під час літніх канікул. Також діти зможуть, дослухаючись онлайн рекомендацій, спробувати їх дієвість на собі. Ще на усіх бажаючих попереду чекає незабутній фестиваль, де діти зможуть долучитися до різноманітних локацій та перевірити дієвість запропонованих методів зняття стресу.


"На реалізацію проєкту ми отримали фінансування у сумі 40000 грн., котре пішло на закупівлю необхідного обладнання", - кажуть дівчатка. Їм дуже приємно усвідомлювати, що проєкт був визнаний одним із кращих серед 47 заявок. Команда впевнена, що зібрані поради будуть дієвими та корисними.

"
Величезна подяка нашому партнеру - громадській організації "100 відсотків життя Кропивницький" в особі керівниці Чабанюк Юлії та супроводжуючій представниці даної організації Чабанюк Тетяні", - передають дівчатка. Вдячні вони і директорці ліцею "Центральний" Павленко Світлані Олександрівні за підтримку та віру у їх перемогу.

Проєкт “Щасливе літо без стресу” створений в межах програми "Розширення можливостей для дітей і молоді через навчання, розвиток навичок та UPSHIFT", яка реалізується ГО "СКЦ "Задзеркалля" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!