​Заняття з оздоровчої гімнастики провела фахівчиня центру "Я.Маріуполь"

27.06.24, 9:11

Безкоштовне заняття з оздоровчої гімнастики для всіх бажаючих провела на даху освітньо-культурного простору "Гончаренко центр" фахівчиня центру "Я.Маріуполь.Кропивницький" Дарія Бабкова.

Сертифікована тренерка з TRX та фітнесу, пані Дарія працює вихователькою у центрі "ЯМаріуполь" і водночас продовжує свою спортивну кар'єру, навчаючись на тренерку спортивної зали.

"У такий важкий час усі люди потребують підтримки та турботи. Одним із важливих аспектів є турбота про своє здоров'я", - переконана пані Дарія.

Під час заходу учасниці поговорили про роль оздоровчої гімнастики в житті кожної людини, дізналися, які вправи можна робити не тільки вдома, а також власне виконали вправи, які піднімуть настрій та зарядять енергією - на свіжому повітрі, у гарній атмосфері.

З собою на такі заняття учасниці беруть змінний одяг та змінне взуття, у якому зручно займатися. Якщо у людей є свій коврик чи каремат для заняття, теж беруть, або їх надає Гончаренко центр.

Наступне заняття - у середу, 3 липня о 17:00. Якщо хочете взяти участь, то зареєструйтеся, будь ласка, за посиланням - https://cutt.ly/keaJSMtk - щоб організатори знали, скільки треба ковриків, і без додаткових запрошень чи нагадувань приходьте.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!