Щасливе літо без стресу

11.07.24, 14:58

Учні ліцею "Центральний", що у Кропивницькому, провели захід для своїх шкільних друзів та подруг щодо отримання цікавого та корисного кейсу покращення ментального здоровʼя. Разом вони переглянули та обговорили поради із подолання стресових ситуацій, методів самозаспокоєння під час тривожних станів та формування позитивного "Я".

Зокрема, команда молоді розробила універсальні відеопоради та врахувала особливості та потреби сучасних підлітків, яких цікавить музика, танець, малювання, вираження своїх емоцій та чаювання. Впевненні,що всі учасники та учасниці знайшли для себе корисні поради та дієві методи.

Захід пройшов у рамках проєкту “Щасливе літо без стресу”. Проєкт “Щасливе літо без стресу” створений в межах програми «Розширення можливостей для дітей і молоді через навчання, розвиток навичок та UPSHIFT», яка реалізується ГО «СКЦ «Задзеркалля» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!