​«Смачна» енергія для ЗСУ від кропивницької молоді

21.10.24, 14:02

Кропивницький - місто волонтер. Кожного дня містяни роблять усе можливе, щоб підтримати наших воїнів на передовій: хтось плете сітки, хтось відкриває збір, а хтось дбає про те, щоб наші захисники мали змогу поласувати смаколиками та набратися енергії навіть у таких нелегких умовах. Долучилася до цієї справи і місцева молодь.

За ініціативою управління молоді та спорту Кропивницької міської ради вихованці та педагоги КЗ «Об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання», а саме: «Моноліт», «Скіф» та «Україна», долучилися до волонтерської суботи на території всеукраїнської освітньо-культурної мережі «Гончаренко центр».

Молодь разом із керівниками фасували корисні ласощі для наших славних воїнів. У пакуночки клали сушені яблука, банани, родзинки, горіхи та натуральний ароматний чай із листям мʼяти. Додавали печиво та цукерки, аби перемога для наших захисників смакувала ще краще.

Тільки за одну волонтерську суботу учасникам заходу вдалося зібрати 316 енергетичних пакунків.

- Я пишаюся, коли бачу у нашому центрі багато молоді, яка добровільно та щиро робить спільну справу для наближення нашої перемоги, - говорить директорка «Гончаренко центр» Вікторія Талашкевич. - Усі розуміють, наскільки важко доводиться нашим захисникам виборювати незалежність, можливість працювати, навчатися та просто жити. Дякую управлінню молоді та спорту Кропивницької міської ради за поповнення у нашій волонтерській суботній команді такої кількості працьовитих та старанних рук.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!