Презентація сайту, присвяченого плануванню сім’ї

11.06.2013
11.06.2013

У вівторок 11 червня 2011 року о 13.00 у Кіровограді (обласна універсальна наукова бібліотека імені Чижевського) відбудеться презентація веб-сайту з питань планування сім’ї та репродуктивного здоров’я. Ініціаторами створення сайту стали Програма Агентства США з міжнародного розвитку «Здоров’я жінок України» разом с Фондом Народонаселення ООН в Україні.

Питання планування сім’ї є надзвичайно актуальними для українців, адже показник абортів і рівень материнської смертності внаслідок аборту у 1,5 рази  вищий ніж середній показник по країнах ЄС.  В той час, коли саме знання про планування сім’ї здатні зменшити рівень непланованих вагітностей, які закінчуються абортами, що негативно впливає на репродуктивне здоров’я жінок.

Сьогодні українці дедалі частіше шукають інформацію за допомогою мережі Інтернет, але з іншого боку всі ми знаємо, що не завжди інформації у всесвітній мережі можна довіряти, тому настає нагальна потреба у створенні джерела достовірної інформації.  Саме таким джерелом, на думку представників міжнародних організацій, може стати новий сайт.

У презентації братимуть участь: Ельза Лещенко, начальник департаменту освіти і науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, Валентина Чирва, головний лікар Кіровоградського обласного центру планування сім'ї та репродукції людини, Павло Замостян, Заступник Представника Фонду народонаселення ООН та Наталя Карбовська, заступник директора Програми «Здоров’я жінок України».

Вхід - вільний!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!