Що для вас значить «планування сім’ї»?

11.09.13, 10:29

Кожен вкладає у ці слова різні значення. Дехто думає про освіту та кар’єру, хтось починає говорити про кредит на квартиру або ж автівку. Інші говорять про стосунки та народження дітей.

Напевно, що праві і ті й інші. Втім, якщо про кредити кожен українець добряче обізнаний, то про народження дітей починають думати лише тоді, коли прийняли свідоме рішення. Або ж коли постають перед несподіваною новиною (і добре, коли чоловік і жінка вирішують таки стати батьками). Оскільки науково доведено, що дітей приносить не лелека, напевно, що такі несподіванки повинні бути свідомими та запланованими (передбачуваними) «сподіванками».

Однак ми хотіли б звернути Вашу увагу на те, що для народження здорових дітей, навіть у невіддаленому майбутньому, потрібно дбати про своє здоров’я вже зараз. В тому числі і про репродуктивне здоров’я.

А це означає уникнення усіляких захворювань, інфекцій, що передаються статевим шляхом та можливих ускладнень, які можуть статися у разі переривання вагітності. Коли Ваш організм перебуває у доброму стані, вірогідність успішних пологів збільшується в рази.

Саме тому ми говоримо про те, що майбутнє варто планувати, і якщо ви не готові зараз стати батьками, то варто подумати про контрацепцію, оскільки наслідки переривання вагітності можуть  бути непередбачуваними та невтішними.

А радість батьківства – нехай і трохи віддаленого – неможливо ні з чим порівняти!  Тому ми пропонуємо мати гарний План А, щоб не довелося шукати запасний План - План Б, який точно буде гіршим варіантом розвитку подій.

Отже, існує всього 13 методів планування сім`ї Це імплантати, ін’єкційні контрацептиви, вагінальне кільце, контрацептивний пластир, добровільна стерилізація, внутрішньоматковий контрацептив, сперміциди, презерватив, метод лактаційної аменореї, невідкладна контрацепція, комбіновані оральні контрацептиви, природні методи планування сім'ї та протизаплідні таблетки прогестагенового ряду.

Про все це детально можна дізнатися на сайті План-А



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!