Привітай бабусю!

07.03.2015–20.03.2015
07.03.2015–20.03.2015

Кіровоградська філія ПриватБанку запрошує юнаків та дівчат віком від 7 та до 16 років прийняти участь у акції “Привітай бабусю”, яка приурочена до Свята жінок - 8 березня.

"Ми чекаємо на всіх бажаючих розкрити свої таланти, створити свято та поділитись радістю і добром, - запрошує до участі в акції Вікторія Заболотна, керівник Напрямку ЮніорБанк Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми допоможемо кожному зробити крок назустріч людяності та доброзичливості. Приємне слово та лагідна посмішка творять чудеса!"

За умовами акції, кожен бажаючий має приготувати вітальну листівку, принести її до найближчого відділення Банку та привітати зі святом не лише свою бабусю, але й кожну жінку поважного віку. Автори найталановитішого привітання та найкращої листівки отримають призи від ПриватБанку. А ще на всіх чекає смачне чаювання та маса подарунків. Підведення підсумків акції відбудеться 20 березня у відділенні Богдана Хмельницького ПриватБанку. Переможців визначатиме комісія із числа представників ПриватБанку, Кіровоградської художньої школи та пенсійного фонду України у Кіровоградській області.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!