​Події Майдану –у світлинах, речах учасників і художніх творах

20.11.2015
20.11.2015

20 листопада об 11.30 у відділі рідкісних і цінних видань обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського відбудеться презентація виставки “Україна — територія гідності та свободи”. Співорганізаторами виставки є обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського і Кіровоградський обласний краєзнавчий музей. Експозиція відкривається напередодні Дня гідності і Свободи, і символізує єдність українців у прагненні до кращого життя. Запрошені познайомляться з колекцією світлин, запропонованих Кіровоградським краєзнавчим музеєм, які відображають події Кіровоградського майдану. На зустрічі також будуть представлені речі, що належали учасникам тих подій. Важливою частиною заходу стане презентація літератури з цієї тематики. В ній публічні інтелектуали, громадські діячі, філософи, історики, письменники, художники й герої-очевидці революційних днів української історії в щоденниках, есе, ліричних творах, ексклюзивних інтерв`ю розповідають про темний і світлий бік Майдану. Поезія й проза цих часів вибухає світло-шумовими гранатами, спалахує “коктейлями Молотова”, обпікаючи душу і мозок.

Виразним багатоголоссям, свіжою, потужною енергією до сердець молоді промовляють і творіння визнаних кіровоградських митців, молодих, талановитих художників слова.

Запрошуємо на презентацію користувачів бібліотеки, студентів, учнів, інтелігенцію міста - всіх небайдужих до подій української нації.

Вхід – вільний.

Адреса: обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!