​ПриватБанк розповість про “теплі кредити”

21.03.2017
21.03.2017

ПриватБанк запрошує керівників і бухгалтерів ОСББ та всіх, кого цікавить інформація про отримання “теплих кредитів”, до головного офісу Кіровоградської філії ПриватБанку за адресою: м.Кропивницкий в. Преображенська 26/70. 21.03.2017 о 12:00 буде проводитись семінар на тему "Теплі кредити".

Ігор Галочка, керівник відділу запровадження енергетичних технологій компанії "IFC теплі кредити" розповість навіщо потрібні кредити, в чому їх переваги та який алгоритм отримання компенсації. Поділиться досвідом виступів перед жителями будинків. Вікторія Діденко, керівник направлення по активно-пасивним операціям Кіровоградської філії ПриватБанку розповість про програму “Теплі кредити”, її переваги та умови отримання.

Обрати підрядника для реалізації енергоефективних заходів, як і постачальника супутніх матеріалів, можна в онлайн-магазині «ПриватМаркет». Там можна знайти сертифікованих помічників з утеплення стін і даху, обладнання економного освітлення та інших засобів зробити житло комфортнішим та ощадливішим щодо витрат недешевої наразі енергії. Клієнт може скористатись послугами і не розміщеного наПриватМаркеті підприємця. Головне – його сумлінність і наявність необхідних сертифікатів.

Цього року ПриватБанк уперше став партнером державної програми, пропонуючи найнижчі серед банків ставки – від 16% без додаткових умов і прихованих комісій. Для клієнтів передбачено державну компенсацію виконаних робіт з енергомодернізації: 20% суми кредиту для фізичних осіб у разі придбання опалювальних котлів на альтернативних видах палива, 35% – для фізичних осіб на індивідуальне утеплення житла, 40% – на таке ж утеплення для ОСББ. У разі проживання в будинку одержувачів субсидій компенсація може зрости до 70%. Нагадаємо, уряд продовжив дію програми “теплих” кредитів у 2017 році, передбачивши фінансування на 400 млн грн.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!