Столичні ОСББ вже можуть отримати «теплі» кредити

08.03.17, 16:00

Днями ПриватБанк та Київська міська державна адміністрація (КМДА) підписали договір про співпрацю за програмою компенсації «теплі» кредити для ОСББ. Київ одним із перших долучився до державної програми «енергоефективності» й уже у 2016 році активно працював за програмою.

Відтепер клієнти ПриватБанку також можуть не тільки взяти «теплий» кредит лише під 18% річних, а й отримати компенсацію 30–70% тіла кредиту. Цікаво, що взяти участь у програмі компенсації можуть усі ОСББ столиці. Навіть більше, вони можуть взяти участь як у державній програмі, так і в програмі від КМДА. А найголовніше, що за міською програмою компенсації підлягають не тільки обладнання та матеріалі, а й послуги та роботи.


«Перед нами зараз стоїть завдання максимально швидко долучитися до всіх програм компенсацій з місцевих бюджетів, – каже керівник напрямку «Малий та середній бізнес» ПриватБанку Олександр Ніколенко, – а це, в свою чергу, дозволить знизити собівартість кредитів для наших клієнтів. Ми всебічно підтримуємо підприємців, тому в рамках «теплих» кредитів і майданчика сервісів «ПриватМаркет» даємо можливість постачальникам товарів розширити свою базу клієнтів, збільшити обсяг продажів, завоювати лояльність шляхом пропозиції своїх товарів в онлайн-магазині «ПриватМаркет».

До позитивного досвіду Києва активно долучаються інші міста. ПриватБанк уже отримав багато запитів на співпрацю за програмою компенсації за «теплими» кредитами. Такі програми дозволять суттєво збільшити можливості ОСББ щодо утеплення багатоквартирних приміщень. Процедура оформлення кредиту займає не більше двох днів, після чого банк подає документи позичальника на участь у програмі як від держави, так і від КМДА. Компенсації виплачуються щомісяця рівними частинами на рахунок у ПриватБанку.

Цього року ПриватБанк уперше став партнером державної програми, пропонуючи найнижчі серед банків ставки – до 18% без додаткових умов і прихованих комісій. Для клієнтів передбачено державну компенсацію виконаних робіт з енергомодернізації: 20% суми кредиту для фізичних осіб у разі придбання опалювальних котлів на альтернативних видах палива, 35% – для фізичних осіб на індивідуальне утеплення житла, 40% – на таке ж утеплення для ОСББ. У разі проживання в будинку одержувачів субсидій компенсація може зрости до 70%.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!