​Давайте вчити англійську мову разом?

31.10.2024
31.10.2024
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Освітньо-культурний простір "Гончаренко Центр" у місті Кропивницький запрошує дорослих віком 20+ на безкоштовний офлайн курс із вивчення англійської мови. Це базовий курс, який підійде для тих, хто хоче в результаті його проходження мати рівень Beginner \ Starter (англ. "початківець").

Навчання відбувається у групі із 25-30 осіб щопонеділка та щочетверга о 19:00. Тривалість курсу навчання - це 3,5 місяці, тривалість кожного окремого уроку - 1 година 20 хвилин. Якщо хочете записатися на навчання, будь ласка, заповніть анкету за посиланням - https://cutt.ly/jeSOV1jm - і ми вас через Вайбер запросимо на пробне заняття до Гончаренко центру у найближчі два тижні.

Після пробного навчання ви будете записані у групу, котра почне навчатися у листопаді. ВАЖЛИВО: Без участі у пробному занятті ви не зможете долучитися до навчання на курсі, зверніть на це увагу, будь ласка.

Якщо після участі у пробному занятті вас влаштує рівень та формат навчання, то ви сплачуєте компанії "Talken Cloud" 600 грн. за інструменти, котрі будете використовувати під час навчання. Частина цих коштів (це 250 грн.) за друковані книжки-зошити, з якими ви будете працювати офлайн на наших уроках. Інша частина коштів (це 100 грн.\за місяць) - це доступ до вашого персонального електронного кабінету на сайті Talken.Cloud, з яким ви працюєте вдома, готуючись до занять протягом курсу. За саме навчання у Гончаренко центрі ви нічого не сплачуєте!

Гончаренко Центр у місті Кропивницький працює за адресою вул. Велика Перспективна, 4 а (другий поверх)


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!