Соціальний арт-проект "Родинне тепло"

24.05.13, 11:33

Кіровоградська агенція моделей "Ольга", при якій діють також театр мод та імидж-студія, розпочали цікавий проект "Родинне тепло", у рамках якого відомий майстер камери Руслан Бабин знімає фото тих родин Кіровоградщини, які несуть у собі позитивне ставлення до життя, мають досвід у виховані дітей та займають активну життєву позицію. Частину фото вже можна переглянути, а тим, кому цікаво взяти участь у проекті, варто звертатися в агенцію "Ольга".

Проект «Родинне тепло» проходить в рамках державних програм по розвитку та укріпленню сімейних інституцій, підтримки родинних зв’язків, традицій, підвищенню соціального статусу повноцінної родини. Його приурочено до Міжнародних свят – Дню матері, Дню родини та Дню захисту дітей. Головна соціальна мета - привернути увагу суспільства до проблем сучасної родини, формування відповідального батьківства та пропаганда здорового способу життя.

Проект спрямовано на:
- пропаганду сімейних цінностей з формування сім’ї, орієнтованої на народження та виховання дітей,
- здійснення підготовки молоді до подружнього життя;
- формування свідомого та відповідального ставлення до батьківства і материнства, повноцінного виховання та розвитку дітей;
- забезпечення соціального захисту і всебічної підтримки сімей, особливо з дітьми;

Захід передбачає співпрацю з родинами Кіровоградщини, які несуть в собі позитивне ставлення до життя, мають досвід у виховані дітей, займають активну життєву позицію. Організатори мають на меті визначити найяскравіші родини, узагальнити їх досвід та донести до суспільства головну тезу проекту «Від добробуту в родині до стабільності в країні».

Першим етапом проекту є створення сімейного портфоліо, як оригінального рекламного продукту з метою висвітлення головної ідеї проекту на рекламних носіях у місті Кіровограді (у тому числі на кіровоградських сайтах, соціальних мережах, сіті-лайтах та біл-бордах).




Комментарии

Виктория Белинская24 май 2013 15:12
1
Русланчик молодчина, так тримати!!!!! Фото просто фантастичны!!!!:)
Ответить
Вікторія Талашкевич25 май 2013 12:24
0
Руслан - чудовий майстер камери. Шкода, що він буває у Кіровограді не часто, тому всім - порада: користайтеся його присутністю у місті, записуйтеся на фотосесії!!
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!