Арт-проект «Відверто» пройшов на майданчику готелю «Дворцовий»

28.05.15, 14:00

Творчий тандем Вінні (Анна Барвінок) та Олени Дощанської, за підтримки об’єднання творчіх «Crazy People Group»-керівник Дмирро Таращук, 22-го травня, майже по-літньому теплим вечором, провели музично-літературний арт-проект «Відверто» на літньому майданчику готелю «Дворцовий».

Дякуючи прекрасній людині, директору готелю – Марині Колесник, цей вечір пройшов у такій чудовій та затишній атмосфері, бо такого чарівного літнього майданчика годі й шукати, пише Олена Дощанська у Фейсбуці.

Присутні мали змогу, як сидіти за столиками чи в гойдалках, так і зайняти місце на паласах, подушках та ковдрах, а також ходити по м’якому білому піску, чи по дерев’яному помосту. Організатори вдячні всім учасникам та гостям за те, що провели свій час з ними, за увагу та підтримку: «Нам було приємно працювати для Вас і ми маємо надію, що нам також, вдалося подарувати Вам приємні миті та незабутні враження».

Відкривав вечір бенд «JazBezzPontoff», - Андрій Романюк та Ігор Гусак - дуже приємні, творчі та веселі хлопці, які неодноразово тішили глядача на протязі всього вечора як підготовленими так й імпровізаційними номерами. Сильна, чоловіча, відверта проза письменника Євгенія Куйбіди – дала змогу жінкам, зазирнути у потаємні куточки чоловічої душі. Вінні - намагалася бути справжньою, коли ділилася з гостями своїми справжніми історіями та почуттями та відчувала зворотній зв’язок. Алік Архіпенко – дуже талановита людина, від голосу якої неможливо не розтанути. Під його пісні прокидається певний настрій,а цього разу – лірично-романтичний.

Неможливо не згадати відважних моделей, які погодилися приймати участь у сміливому «Боді - арті», люб’язно надавши своє тіло під пензлі талановитих художників: Денис Ковтун зробив з Аліни Юрченко та Анастасії Мироненко диких та нескорених «Wild girls»; Ольга Сілевич відобразила космічний образ на тілі Олександри Науменко; Олена Дощанська створила загадковий образ «Джаззі» з Мариною Драбіною; А Мирослава Ліпа відтворила політ птахів на тілі Альони Пестрюгі. Дуже цікаві та захопливі образи закарбували завдяки професійним фотографам: Андрію Дощанському, Михайлу Бершадському та Дарині Желібі. Завдяки головному інформаційному партнеру заходу - «Центр – медіа Кіровоград» під керівництвом Олени Козачинської, - реклама на радіо «Європа+», «Ретро», «Наше радіо», «Радіо п’ятниця», а також сайту «Тусовка кр. юа», зібрався чудовий зал різних та цікавих людей. Серед яких опинився і поет Вік Коврей з Ужгороду.

Цей гість, навіть, поділився з присутніми своєю відвертою поезією. А що може бути краще, ніж об’єднувати людей за інтересами через такі тематичні вечори. Дякуючи колективу програми «Ранкова кава», а саме Дмитрію Кренделю, Марії Мельник та оператору Генадію Зоріну був створений чудовий репортаж про те, як усе відбувалося. Приємно, що на цей вечір завітала така чудова людина, як Олександр Ткаченко з дружиною Вікторією Любецькою. Цей практикуючий психолог, що наразі повернувся з зони бойових дій, робить велику справу, допомагаючи нашим захисникам . Наприкінці вечора неймовірно чуттєвий та пристрасний танець у виконанні Інни Городової та Олени Дощанської став пікантною родзинкою та не залишив байдужими нікого з глядачів.

фото- Андрій Дощанський



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!