Триденна країна з спогадами на все життя: Новини зі «Студреспубліки 2013»

19.06.13, 8:14

Жителі села Фурманівка, Новоукраїнського району, що за 83 кілометри від Кіровограда із здивуванням й острахом дивились на те, як близько трьохсот студентів вийшло з щойно прибулих автобусів. І за лічені хвилини ці ж самі студенти розбили наметове містечко на окраїні селища. Наступні три дні тут пануватимуть шалені розваги, цікаві конкурси, море драйву і позитиву, одним словом, тут проходитиме регіональна Студреспубліка 2013.

Гаслом ювілейної, п’ятнадцятої Студреспубліки було: «Майбутнє: від мрії до реального плану дій». Головними цілями студентської країни стало визначення студентського мера і магістрату, які відстоюватимуть «молодіжні» питання перед представниками влади. І не менш важливим завданням став активний і незабутній відпочинок. З цим мешканці студентської країни впорались стовідсотково. Кожного дня вони брали участь в різних субфестах і конкурсах. Особливо запам’ятались молоді нововведені «Мокрі війни», обливатись з водяних пістолетів було надзвичайно весело. Креатив, оригінальність та вправність фотографа появляли у «Фотосхватці», любителі «Мафії» також знайшли себе. Не обійшлося й без футболу, збірна від Кіровограда змагалась з командою місцевих жителів. Під палючим сонцем хлопці вибороли перемогу з рахунком 4:2.

Читайте також:
Студентська республіка пройшла вихідними за містом

Також студентам пропонувались тренінги з особливостей політології, лідерства, здорового способу життя. За словами учасників, тренінги не перетворились на нудні лекції, це були дійсно цікаві, побудовані у формі гри заходи. Серед такої насиченої програми кожен шукав що йому більше до вподоби, але всіх мешканців студентської країни зібрала «Нічна туса», і танці до ранку не спинив навіть дощ.

Традиційною частиною життя молодіжної країни стало обрання міс і містера Студреспубліки. Переможцями стали Ксенія Сторожук (представляла КНТУ) та Іван Афанасьєв (КЛА НАУ). А щодо головних виборів, мером Студреспубліки став Влад Боровльов з КЛА НАУ, що представляв об’єднану партію студентів КЛА НАУ та КНТУ.

Ось такою була кіровоградська Студреспубліка 2013. І хоч три дні проминули швидко, але спогадів вистачить до наступного року.

надіслала текст та фото - Анастасія Зубова




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!