Поїхали на змагання з лісоповалу?

12.07.13, 9:29
фото - artfile.ru
фото - artfile.ru

У наступну серед – 17-го липня, - в Олександрівському районі, на базі Олександрівського лісництва, відбудуться обласні змагання вальників лісу. Про це повідомляє прес-служба профільного кіровоградського обласного управління, запрошуючи журналістів на свято.

Власне, це вже увосьме на Кіровоградщині проходять обласні змагання вальників лісу – з подачі обласного управління лісового та мисливського господарства та Товариства лісівників.

Час та місце збору журналістів: 17 липня - о 8:45, вул. Тимірязєва, 76, біля входу до обласного управління лісового та мисливського господарства. Контактна особа: Тетяна Зозуля. тел. (050) 195-46-09 press-lis@rambler.ru

Для чого проходять змагання, крім задоволення? Головною метою заходу є підвищення професійної майстерності лісівників, а також пропагування і розповсюдження виробничого досвіду кращих майстрів лісозаготівельної справи.

У чому будуть змагатися лісівники? На турнірі оцінюється майстерність у валці дерева, в обрізці сучків, розкряжуванні комбінованим різом, точному розкряжуванні та монтажі нового ланцюга. Кращий майстер бензопили братиме участь у всеукраїнських змаганнях вальників лісу, представляючи нашу область.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!