Як не вмерти з голоду в Новомиргороді?

27.07.13, 11:00
photo by rob_rob2001
photo by rob_rob2001

Новомиргород – містечко невеличке, відповідно, закладів громадського харчування тут небагато і майже всі вони мають статуси барів. Пояснюється це тим, що всі ці заклади призначені не стільки для того, щоб нагодувати голодного (їсти на обідню перерву городяни, як правило, встигають сходити додому), скільки для того, щоб посидіти, поговорити, розважитися.

Найвідоміші заклади міста – бари «Новий», «Люкс», «Фараони», а також піццерія «Мрія».

«Фараони», розташовані в центральному парку, спеціалізуються на розважальних вечірках. Все найцікавіше тут починається увечері. Якщо вам треба саме наїстися, то варто пошукати інше місце.

Бар Новий
Бар Новий
Бар «Новий» - не дуже великий, але цілком пристойний заклад на околиці міста (мікрорайон Софіївка). Щоб знайти цей бар, варто біля ЗОШ №3 повернути на дорогу, що веде на «Велту» (про це свідчить вказівник, то помилитися неможливо), проїхати кілька кварталів і біля дитячого садочка повернути праворуч.

За відгуками клієнтів, тут прекрасне співвідношення ціни та якості, наприклад, для того, щоб зняти залу і відгуляти зустріч випускників, мої знайомі складалися по 140 гривень з носа. Стіл при цьому ломився від ласощів. Ціна комплексного обіду у «Новому» зазвичай становить близько 50 гривень і коливається залежно від апетиту й гурманських настроїв замовника.

Комплексний обід тут потрібно замовляти заздалегідь, як і в усіх інших закладах Новомиргорода. Як зазначають засновники та співробітники бару, в «Новому» подають тільки свіжоприготовані страви, тому замовник має визначитися з меню, кількістю порцій та часом свого візиту на обід. Телефон для довідок: (050)7575586.

Бар Люкс
Бар Люкс
Бар «Люкс»
- одне з місць, де збираються солідні люди. Вартість харчування тут дещо вища, але цей заклад може похизуватися унікальним підходом до кожного клієнта і винятковим сервісом. Тут є літня площадка (крита), є основний та два окремих зали. Годують смачно і швидко.

Розташований цей заклад у Златополі, зробити замовлення можна за телефонами (05256)4-29-77, (066)8312400

Обидва останні описані бари часто використовують для відзначення урочистих подій – іменин, професійних свят, практично щовихідних ці заклади замовляють для весіль, майте це на увазі, якщо маєте намір відвідати Новомиргород у суботу, неділю чи святковий день.

піццерія Мрія
піццерія Мрія
Достойною альтернативою барам можна вважати піццерію «Мрія» у центрі міста. Щоб знайти цей заклад, треба біля танку пройти (а багато хто й проїжджає) під дорожнім знаком з «цеглиною» до найближчого фонтану. Новобудова поруч має на першому поверсі заклад для сімейного відвідування, де не буває зазвичай ніяких вечірок, крім дитячих.

У теплу пору року біля піццерії облаштовують симпатичний літній майданчик. Оскільки новомиргородці в піццерію ходять, щоб випити коктейль-другий, замовити каву чи скуштувати піцци, то бажаючі отримати комплексний обід мають повідомити про свої наміри за телефоном: (096) 9898230. Ціна обіду коливається близько 50 гривень, як зазначають співробітники, можна обід здешевити, а можна й накрити стіл на солідну суму.

Від себе додам, що у всіх трьох закладах, які заявили про свою готовність нагодувати комплексним обідом голодних подорожніх, страви за своїм смаком відповідають високим стандартам української домашньої кухні.

Не вірите? Приїдьте й самі пересвідчитеся!


текст і фото - Олена Белінська, спеціально для сайта "Тусовка"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!