Світловодський фотопленер: Тисячі знімків на згадку!

29.07.13, 9:29
Фото - Сергій Гусарченко
Фото - Сергій Гусарченко

Неповторні краєвиди Світловодщини з  її лісовими масивами та дніпровськими плавнями зачаровують погляд та наштовхують на творчість. Тож невипадково саме у Світловодську на базі яхт-клубу “Кристал” відбувся черговий фотопленер, куди з'їхалися фотохудожники з Кіровограда, Світловодська та Кривого Рогу. Організатором цього заходу став член Національної спілки фотохудожників України Олег Шрамко за підтримки фотоклубу “ Колаж "  та його голови Сергія Гусарченка.

Три дні фотопленеру стали надзвичайно насиченими та емоційними.  Милуватися було чим.  В цей час проходив кубок Кременчуцького водосховища з вітрильного спорту. Білосніжні яхти на фоні бірюзової водної гладі виглядали надзвичайно романтично, а пурпуровий парус однієї з них переносив у казку та пригоди.

У ній були й справжні пірати - це фотомитці, що змінили свій образ. Виглядали вони доволі екзотично. Дівчата-моделі  перетворювались то на спокусливих русалок, то морських бандиток, то гламурних кінодів в стилі пін-ап.  До речі, паралельно з фотопленером проходили зйомки короткометражного аматорського фільму, де охочі фотографи були задіяні в масовці.


Фото - Сергій Гусарченко
Фото - Сергій Гусарченко
Однією з частин наповненої програми стало катання на катері та висадка на острів, де проходила чергова фотосесія. На судні флібустьєри підняли піратський прапор та, як і належить справжнім морським розбійникам, розпили пляшку рома.

Слід сказати, що погода  під час проведення фотопленеру була надзвичайно мінливою, сонце змінював дощ та навпаки. Це давало можливість фотомитцям робити дивовижні кадри, вправлятися в різних техніках фотозйомки та композиційних прийомах.

Тисячі знімків професійних фотографів залишилися на згадку про Світловодщину, а найкращі світлини ввійдуть у фотобуклет і стануть своєрідним підсумком проведеного пленеру.

Гарною новиною стане те, що Кіровоградська обласна організація НСФХУ та фотоклуб і в наступному році планують провести подібний захід. А цим літом найближчий фотопленер буде в Оникієво - на початку серпня.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!