Мистецькі вихідні: спорт і вірші

30.07.13, 15:00

Ці вихідні запам’ятаються кіровоградцям розмаїттям культурно-мистецьких заходів, які відбувалися у рамках «Мистецьких вихідних», які продовжують набирати обертів.

В неділю, 27 липня, у кіровоградському лаунж-кафе «SHOбар» відбулась перша в Кіровограді літературна зустріч з вільним читанням власної поезії. Серед учасників заходу були не лише кіровоградські поети, а й гості зі Знам’янки та Малої Виски.

Любителі красивої лірики змогли насолодитись чуттєвими віршами Тетяни Шевцової та Юлії Алейнікової. Також свої вірші кіровоградцям подарували Сергій Ткаченко, Влад Якімаха та Кирило Поліщук, які читали поезію на будь-який смак, від любовної лірики до глибоко філософських віршів.

Ця зустріч шанувальників віршів останньою не була і до участі в наступних запрошуються усі бажаючі. Талановиті автори, які хочуть взяти участь у наступних Літературних зустрічах, можуть звертатись в Інформаційно-ресурсний центр, за адресою вул. Дзержинського 53-а, або за телефоном 32-16-62.

Для любителів спорту та активного відпочинку на роллердромі Ковалівського парку відбулися змагання скейтерів та ролерів. Серед любителів покататися на дошці переможця визначали в два етапи – відбіркові змагання та фінал. Переможцем став Євген Крамаренко, який виконав найбільше чистих елементів.

Змагання серед ролерів проводилось в дисципліні «Стрибки». Хлопці, які наважились взяти участь здивували всіх надскладними та видовищними елементами, стрибавши не лише у трубі, а й через своїх друзів, яких попросили лягти на асфальт. Переможцем став Дмитро Радзіховський, який зібрав найбільше оплесків від глядачів.

Переможці і володарі другого та третього місць отримали подарунки, а також футболки і кепки з логотипом «Рухайся зі смаком», адже дані змагання є справжнім підтвердженням того, що бренд для міста вибраний напрочуд вдало.





Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!