Літній табір... на деревах!

07.08.13, 14:26

Літо для школярів – це пора канікул. Безумовно, батькам хочеться, щоб їхні діти оздоровилися, відпочили, навчилися чогось нового. А діти у свою чергу прагнуть незабутніх вражень, нових друзів та пригод. І відпочити, і навчитися виживати на природі, і постріляти з лука, і покататися на байдарках, і збудувати будиночок на дереві мали можливість діти-робінзони у таборі, який організував Кіровоградській кіш Українсько-юнацького товариства «Січ» за підтримки народного депутата України Андрія Табалова.

Читайте також:
Лучшими в пейнтболе стали «Зеленые монстры» Андрея Табалова

Батько 12-річного Данила Андрій Саблюченко переконаний, що подібні табори – це гарна можливість для хлопців загартувати характер, відволікти їх від комп’ютерів, куріння та алкоголю, у майбутньому стати справжніми чоловіками. Безпосередній учасник скаутського табору 13-річний Денис Слатніцький говорить, що найбільше досвід для нього – це досвід виживання у природі, а найяскравіші враження залишили військові ігри та будиночок на дереві, який майстрували усім табором. Денис переконаний, що живе спілкування з однолітками ніколи не замінить спілкування  у соціальних мережах.

Читайте також:
Кіровоградські дзюдоїсти готуються до Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро


Родзинкою табору став приїзд народного депутата України Андрія Табалова. Він приїхав у табір, щоб не тільки поспілкуватися з дітьми, поїсти з ним козацької юшки, але й поділиться своїми знаннями про політичний устрій нашої держави.

За словами народного депутата, в Україні фактично втрачена система позашкільного виховання, тому підтримка ініціатив скаутських організацій повинна стати державною справою. Адже Україна потребує активних, успішних, відповідальних громадян.

Читайте також:
Андрій Табалов: Давайте приберемо Iнгул!


«Кожен із вас виросте, здобуде освіту, піде на роботу чи започаткує власну справу, стане службовцем чи політиком. Але ваш шлях активного громадянина уже почався тут, у цьому таборі. Це хороший старт. Жодна школа, інститут не підготує вас до самостійного життя. Тільки бажання стати кращим, активним допоможе бути на голову вище однолітків», -  сказав, звертаючись до учасників табору, Андрій Табалов.

Нагадаємо, що народний депутат нинішнього літа підтримав проведення двох скаутських таборів: «Чорноліська січ», який відбувся у Знамянському районі та нинішній під назвою «Життя на деревах» в Олександрівському районі.

текст - Геннадій Тітієвський, фото – Прес-служба нардепа




  • Літній табір Січ
  • Андрій Табалов
  • Літній табір Січ
  • Літній табір Січ
  • Андрій Табалов
  • Літній табір Січ
  • Літній табір Січ
  • Андрій Табалов
  • Літній табір Січ
  • Літній табір Січ

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!