Уроки плавання - від Дениса Силантьєва для немовлят - у смартфонах

09.08.13, 11:00

Відтепер абоненти «Київстар», які встановили мобільний додаток  «Моя Зірочка. Перший рік», зможуть вчити своїх діток плаванню завдяки відео-урокам, які розробив Денис Силантьєв.  Мобільний додаток є безкоштовним, і доступний для абонентів, що користуються смартфонами і планшетами з операційними системами IOS та Android.

Розділ «Вчимося плавати» створив Денис Силантьєв — видатний український спортсмен, пловець, срібний призер Олімпійських ігор, чемпіон світу та Європи, 4-разовий володар Кубку світу, рекордсмен України. У своїх відеоуроках він показує, як привчити дитину до води і навчити її плавати з грудного віку.

«Як людина, яка 25 років присвятила професійним заняттям з плавання, а також як громадський діяч, який займається популяризацією спорту, я, як ніхто, знаю про корись плавання, — розповідає Денис Силантьєв. — Плавання є одним із найефективніших засобів фізичного розвитку людини, починаючи вже з перших місяців життя. Тому я розробив курс занять для немовлят. Але метою цього курсу є не просто навчання плаванню,але також прищеплення інтересу до культури спорту і здорового способу життя у сім’ї. Особливо я хотів би звернути увагу татусів на важливість спільних занять з дітками. Схвально, що великі компанії приділяють увагу цьому питанню. Я думаю, що спільними зусиллями ми зможемо домогтися, щоби спорт (біг, плавання чи просто зарядка) стали частиною життя кожної людини».

Розділ «Масаж малюка» розроблений за участю партнера «Київстар» зі створення додатку для батьків «Моя Зірочка. Перший рік» — Медичної мережі «Добробут». Про користь масажу і правильність його виконання у відеоуроках розповідає Сергій Власенко, дитячий масажист «Добробут».

«Окремий розділ у проекті «Моя зірочка. Перший рік», присвячений питанням дитячого масажу, розповідає і показує батькам у простій та доступній формі, як правильно розмовляти з малюком мовою дотиків. Масаж має дуже велике значення для малюків першого року життя, — пояснює Сергій Власенко, дитячий масажист Медичної мережі «Добробут». — Щоденний масаж зміцнює всі органи та системи організму: серцево-судинну, дихальну і, насамперед, кістково-м’язову. Окрім того, масаж є частиною системи загартовування, оскільки під час процедури малюк приймає повітряні ванни».

«Упевнена, що завдяки відеоурокам для немовлят від визнаного експерту «водні» успіхи малюка стануть приємним відкриттям для його рідних, а ми пропонуємо доступ до цих уроків у сучасному форматі за допомогою додатку», – коментує Тетяна Пецко, ініціатор проекту, менеджер програм корпоративної соціальної відповідальності.


Довідка про Дениса Силантьєва: Денис Олегович Силантьєв — заслужений майстер спорту України, перший чемпіон світу з плавання незалежної України, срібний призер Олімпійських ігор у Сіднеї, чемпіон світу і Європи з плавання, чотириразовий володар Кубку світу з плавання в номінації «Батерфляй». Денис встановив 37 рекордів України, один із них не побито досі. У 2004 році він ніс прапор України на Олімпіаді в Афінах (брав участь у чотирьох Олімпіадах). Нагороджений орденом «За заслуги» II і III ступеню, кандидат педагогічних наук. Тема дисертації: «Реабілітація слабозрячих дітей за допомогою плавання». Є президентом Фонду підтримки молодіжного і олімпійського плавання. Почесний донор (тричі здавав кров), посол ДНЯ ЗЕМЛІ у 2013 році, а також ініціатор і організатор світового рекорду з масової зарядки (15 000 чоловік) у 2012 році.

Довідка про медичну мережу «Добробут»: Медична мережа «Добробут» — це мережа приватних медичних закладів у Києві та Донецьку, що об’єднує 8 підрозділів загальною площею понад 6 000 кв.г. Клієнти Медичної мережі отримують повний спектр послуг. У Києві функціонують: станція невідкладної допомоги, дитячі клініки на Правому і Лівому березі, дитяча поліклініка, поліклініки для дорослих на Правому і Лівому березі, стаціонар для дорослих. У Донецьку працюють станція невідкладної допомоги, поліклініка та стаціонар. Провідні спеціалісти клініки – лікарі першої та вищої категорій, кандидати медичних наук, що мають величезний практичний досвід. Сьогодні у підрозділах медичної мережі працює 350 лікарів зі стажем роботи від 5 до 30 років (у тому числі 54 кандидати медичних наук, 2 доктора медичних наук, 7 доцентів, 1 професор), 201 працівник середнього і молодшого медичного персоналу, 195 кваліфікованих адміністративних менеджерів. ММ «Добробут» надає допомогу у середньому 25 000 пацієнтів щомісячно, в цілому медичні послуги отримують щорічно близько 75 тисяч постійних клієнтів. Щомісяця наш контакт-центр приймає понад 40 000 дзвінків, невідкладна допомога обслуговує понад 1 000 викликів на місяць.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!