Відкрилася виставка-паркан «Присадибна ділянка»

15.08.13, 11:00

Ходімте в сад. Я покажу вам сад,
Де на колінах яблуні спить вітер.
А згорблений чумацький небопад
Освітлює пахучі очі квітів.
(Микола Вінграновський)

З давніх часів у свідомості людей рай пов'язувався з образом прекрасного саду, де людина без праці в будь-який час може знайти їжу і не піддається ніяким небезпекам. Насправді, ж кожен, у кого є дачна ділянка, не тільки відпочиває у власному саду, насолоджуючись вирощеними своїми руками плодами, а й повинен постійно на ній працювати. Ця улюблена багатьма праця й зумовлює потребу нової інформації. Як підібрати грунт і добрива? Як правильно посадити квіткові та декоративні рослини? Які препарати використовувати для боротьби з хворобами та шкідниками?

Виставка-паркан «Присадибна ділянка» створена спеціально для користувачів у бібліотеці імені Бойченка, що мають присадибні ділянки і бажають мати гарний сад або великий врожай. В ній зібрані видання відділу абонементу темою яких є садівництво, городництво, ландшафтний дизайн, прикраса саду. У книгах та журналах ви знайдете інформацію про сад і город, про різноманітні якості плодів, зокрема лікувальні, про те, як створити сад для себе не лише на земельній ділянці, а й у квартирі, на балконі, навіть на одному дереві, та про інші «дива».

Ким би ви не були за професією, яким би життєвим досвідом не володіли, виставка-паркан «Присадибна ділянка» допоможе  вам отримати зі своєї невеликої ділянки землі більший врожай ягід або фруктів, зайве відро картоплі тощо.

Отож – ходімте в сад!…



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!