У Кіровограді провели Олімпійський урок «Швидше! Вище! Сильніше!»

11.09.13, 13:15

Дев’ятий рік поспіль Національний олімпійський комітет України спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України проводять Всеукраїнський Олімпійський урок для залучення дітей та молоді до активних занять спортом, утвердження здорового способу життя та популяризації олімпійського руху.

У суботу, 14 вересня у День фізичної культури і спорту в столиці України Києві на Хрещатику відбудеться унікальна спортивна акція – Всеукраїнський Олімпійський урок. Відтак активно відзначається День фізичної культури та спорту, Всеукраїнські акції «Олімпійський урок» та «Олімпійський тиждень» і на Кіровоградщині.


Сьогодні, наприклад, пройшов відкритий Олімпійський урок у школі №25 у Кіровограді – на ньому були присутні керівництво міста та області, а також уславлені спортсмени Кіровоградщини, представники влади та спортивної громадськості.

Олімпійський рух поширює у світі ідеї здорового способу життя, розвитку фізичної культури та спорту, сприяє налагодженню дружніх стосунків між народами, континентами. Олімпійський вогонь подорожує планетою і запалює в серцях усіх людей світу дух свободи, миру, єдності, дружби та спорту!



Учні школи отримали у подарунок від губернатора Андрія Ніколаєнка спортивний інвентар (футбольні, волейбольні та баскетбольні м’ячі), а від мера Олександра Саінсуса – тенісний стіл. Тож, тепер діти тут ще краще займатимуться спортом, хоча і нині школа має багато знаних спортсменів – вони вже досягли значних результатів у спорті, і продемонстрували свої виступи гостям.




  • Школа №25
  • Школа №25
  • Школа №25
  • Школа №25

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!