Всеукраїнський конкурс «Фотограф року 2013»

03.10.13, 11:00

Другий Всеукраїнський конкурс для любителів і професіоналів фотографії «Фотограф року 2013», має на меті відкриття нових імен у фотомистецтві, підтримка талановитих фотографів, розвиток фотографії в Україні.

Призовий фонд конкурсу становить понад 100 000 грн. Володаря гран-прі «Кращий фотограф року», а також переможців у номінаціях визначить професійне міжнародне журі, у складі якого: легендарний французький фотограф, член агентства «Magnum» Георгій Пінхасов, головний редактор європейського фотожурналу EYEMAZING Сьюзан Задех, відомий український фотограф, викладач, куратор численних виставок Юрій Косін, фотохудожник і арт-директор міжнародного фотофестивалю ART CAMP Ілона Пулкстене (Латвія), а також відомий галерист і засновник арт-центру «Я Галерея» Павло Гудімов.

«Уперше конкурс був проведений в 2012 році та відразу ж став значною культурною подією для українських фотографів. Понад 2000 аматорів і професіоналів фотографії представили близько 20 000 робіт, сотні стали учасниками майстер-класів, що проводяться в рамках конкурсу. Цього року ми оголошуємо старт «Фотографа року 2013», який, ми впевнені , відкриє нові імена і дозволить українській фотографії зробити ще один крок вперед», – зазначив Олександр Ляпін, головний редактор Foto.ua

Конкурс організований спеціалізованим інтернет-ресурсом Foto.ua, який вже 12 років займається розвитком мистецтва фотографії в Україні. Переможець у номінації «Приз глядацьких симпатій» буде визначений голосуванням відвідувачів сайту конкурсу.

Прийом робіт проводиться до 15 січня 2014 року. Деталі участі читайте на http://best.foto.ua/about/.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!